Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав годинник, який обговорювали в соцмережах і блогах, подарунком дружини, олімпійської чемпіонки Тетяни Навки.

Про це повідомляє РБК.

Раніше в блозі Олексія Навального з'явився пост, в якому говорилося, що вартість годинника становить приблизно 37 мільйонів рублів.

"Це подарунок від Тетяни Навки. Дійсно, годинник дуже дорогий. Але коштує він значно дешевше, ніж вказують деякі товариші", - сказав Пєсков.

Читайте також: На весіллі "бідний" Пєсков засвітив годинник за 600 тисяч доларів

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На сайті Фонду боротьби з корупцією стверджується, що дана серія годинників випущена обмеженим тиражем в 30 штук і вартість однієї пари становить 620 тисяч доларів. Таку відповідь ФБК отримав з самого бутіка Richard Mille.

Прес-секретар президента також відзначив у розмові з РБК, що подарунок був зроблений в день весілля. У пості ФБК вказується, що помітили годинник давно. У соціальних мережах пишуть, що годинник є на фотографії, яку виклала 15 тижнів тому в інстаграм дочка Дмитра Пєскова.

Весілля Дмитра Пєскова і Тетяни Навки відбулася в суботу, 1 серпня, в одному з готелів Сочі. Серед гостей було багато відомих бізнесменів, політиків і зірок шоу-бізнесу.