Про це повідомили в Київській міськдержадміністрації, посилаючись на результати електронного голосування, яке провели на сайті КМДА.

За даними Департаменту громадських комунікацій, з 1070 учасників, які взяли участь в електронному голосуванні, 987 висловилися за перейменування Московської площі в Деміївську.

Також в КМДА нагадали, що 10 серпня закриють громадське обговорення перейменування географічних об'єктів Києва, серед яких і Московська площа.

Читайте також: Кияни заразилися смертельним ботулізмом від яєць і консервів

Крім цього, в цей день закінчиться обговорення варіантів перейменування Московського мосту, вулиці Ілліча в Дарницькому районі, бульвару Івана Лепсе на Солом'янці і вулиці Пугачова в Шевченківському районі Києва.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, два останні місяці кияни могли взяти участь в електронному обговоренні на сайті КМДА і висловити свої пропозиції та зауваження щодо зміни назв київський вулиць.