Два тижні в Києві шукали 24-річну студентку з Кишинева Анну Єнакі. Дівчина приїхала до української столиці на екскурсію та перестала виходити на зв'язок. Сьогодні стало відомо, що її тіло знайшли в урочищі "Теремки" Голосіївського району міста. Її вбили наступного дня після приїзду до Києва.

"Вчора по обіді до міліції надійшло повідомлення про виявлене тіло жінки в стані гнильного розкладу. Судово-медичний експерт констатував, що смерть настала близько двох тижнів тому. Жіноче тіло було в ямі. А поруч валялась її нижня білизна, босоніжки та джинси", - кажуть прес-службі столичної міліції.

Читайте також: У Києві затримали маніяка-некрофіла, на рахунку якого 10 жертв

Там кажуть, що особливою прикметою Анни була відсутність волосся на голові. Дівчина ходила у перуці. Так з'ясували, що загиблою може бути Анна. За два дні затримали вбивцю.

"Це - 33-річний уродженець Кривого Рогу, раніше судимий, безробітний. На першому ж допиті він розказав, що познайомився із Анною в хостелі, в якому вони поселилися в сусідніх кімнатах. Запропонував дівчині наступного дня екскурсію по місту-герою. Та радо погодилася. У парку він став "залицятися" до дівчини, вона відмовила. Розгніваний молодик ножем наніс їй удар в груди. Потім, щоб приховати сліди злочину, тіло жертви скинув у яму", - уточнили в столичному Главку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Затриманому загрожує довічне ув'язнення. Про нього відомо, що неповнолітнім він відбував покарання за розбій, а пізніше – за вбивство та зґвалтування.

Анна в Кишеневі навчалася в Економічній Академії, вивчала там маркетинг.