В інтернеті продають подарунки президентів. За тарілки з автографом Віктора Ющенка хочуть 18 тисяч, за годинник Кучми просять 10 тис. грн,. Золотий годинник побіжного Януковича продає росіянин Олександр за $1300. Найдешевші подарунки від Порошенка: козак, начебто подарований гарантом, обійдеться в 350 грн.

На сайті безкоштовних оголошень продають козака, який під пахвою тримає свиню. Сувенір зроблений із шерсті. Автор переконує, що отримала подарунок з рук президента. "Цього Козака мені подарував Петро Порошенко, коли я брала у нього інтерв'ю. Так як я журналіст" (орфографія збережена – "Знай"), - написала Альона. Іграшка коштує 350 грн.

Золотим годинником Віктора Януковича торгує Олександр із Москви. Переконує, що такий раритет не знайдеш у вільному продажу.

"Кришка стальна, ззаду п'ятак з позолоченим "тризубом". Циферблат виготовлений з перламутру з острова Таїті. "Тризуб" – чисте золото. Скло - опукле, сапфірове. У голівці і кнопках три натуральних блакитних сапфіра з Таїланду. Ремінець - натуральний луїзіанський алігатор. Ціна - 25, 5 тис. грн.

За позолочене настінне блюдо із написом "Коростеню від Ющенка" просять 18 тис. Ще одна тарілка зеленого кольору із словом "Щасти!" коштуватиме дешевше – 17 тис. грн. З поціновувачами екс-президента автор Юлія готова торгуватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Найбільше в інтернеті подарункових годинників від Леоніда Кучми. Їх вартість 2-10 тис. грн.

"Годинник "Політ" з дарчим написом від президента України Л.Д. Кучми. Стан ідеальний, механіка", - пише Ігор Револьдович із Харкова. Вартість – 10 тис.

А Максим з Полтави продає наручний годинник від Кучми за 2 тис. Пише, що випущено таких екземплярів було всього вісім. "Вручений мені з особливої нагоди. Зберігався у приватній колекції, ніколи ніким не носився", - уточнює продавець.

Жодного подарунку від Леоніда Кравчука ми не знайшли.

Також українці намагаються заробити на гарантах інших країн. Інна з Мариуполя продає фото з автографом екс-президента Польщі Броніслава Коморовського. Планує заробити на цьому 40 грн.

Вадим з Ірпіня продає годинник від президента Казахстану. Пояснює, що гроші потрібні на лікування. Тому просить за них 5 тис. грн.

"Терміново продам позолочений годинник від президента Казахстану, терміново - так як потрібні гроші на лікування брата після аварії. Інакше не продавав таку дорогу річ, тим більш подарунок від президента. Є трохи подряпин - невмілий майстер вирішив перевірити на золото", - пише Вадим.