Президент Петро Порошенко доручив нагородити старшину Віталія Савченка за активну оборону українських позицій під Старогнатівкою Маріупольського напрямку.

Про це глава держави повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Доручив начальнику Генштабу та міністру оборони представити Віталія Савченка до нагороди", - йдеться у повідомленні.

Таке рішення глава держави прийняв через те, що старшина Савченко у бою під Старогнатівкою проявив неабиякий героїзм.

"Наш воїн виявив ворожу диверсійну групу та разом з бійцями 72-ї окремої механізованої бригади відбив напад ворога на позиції ЗСУ", - наголошує президент.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Бій під Старогнатівкою: наші сили зайняли стратегічно важливі висоти

Нагадаємо, що терористи декілька разів атакували українських військових в районі Старогнатівки Донецької області. Тоді загинули семеро бійців АТО.

Під час бою були знищені два батальйони терористів. Цю інформацію передають блогери порталу "Інформаційний супротив". За словами джерела в штабі АТО, більше 300 бойовиків убиті та поранені.