Український програміст Євген Докукін виклав в мережу, а також передав до Служби безпеки України файли з комп'ютера заступника голови так званої Народної ради "Донецької народної республіки" Дениса Пушиліна.

Про це Докукін повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Виклав всі файли з комп'ютера Пушиліна і дампи Skype, Viber і смс з його смартфона. Розмістив їх на ex.ua. У тому числі, експортовані в csv дані з БД смс. Зробив це ще 9 серпня, але оприлюднив якраз в мій день народження", - повідомив фахівець з веб-безпеки.

Читайте також: Сайт Львівської адміністрації зламали кримські хакери

Докунін стверджує, що всі ці файли роздобули інші хакери, а він тільки розмістив їх на ex.ua і передав СБУ, за що від них "навіть подяки не отримав".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у федеральних судах США 11 серпня порушено одночасно три справи стосовно вихідців із країн СНД. Їх звинувачують у безпрецедентній хакерській афері. Серед 32 обвинувачених є двоє жителів України – Іван Турчинов і Олександр Єременко, які зламували комп'ютерні мережі компаній, що поширюють корпоративні прес-релізи, і 30 осіб, що проживають як у США, так і в інших країнах, які торгували на біржі, використовуючи викрадену хакерами інформацію.