Народна артистка Радянського союзу та герой України Ада Миколаївна Роговцева відвідала десантників 95 окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ ЗС у зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

"Я пишаюсь вами, нашими хлопцями. Бо ви — герої, зробили правильний вибір, об'єднались навколо української ідеї", — зазначила вона.

До базового табору десантників у зоні АТО завітала донька Ади Роговцової, актриса Катерина Степанкова та актриса кіно і театру Світлана Орліченко.

Гості декламували вірші Лесі Українки, Ліни Костенко, уривки роману "Маруся Чурай" та поезію Романа Семосала. На десантників особливе враження справила вистава "Схоже на щастя" за п'єсою П'єра Пальмада і Крістофа Дютюрона "Втікачки".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мені цікаво давати концерти українським бійцям, говорити з ними на серйозні, вічні теми. Про мистецтво, творчість, високу серйозну літературу. В українських бійцях я ще жодного разу не розчарувалась", - розповіла Роговцева.

Читайте також: Українські бійці вчаться користуватися протезами (фото)

Вона перестала їздити до Росії з виставами з початком війни. Це стало її власною громадянською позицією.

"Ні за які гроші я не відмовлюсь від власної позиції. Я підтримую свою Батьківщину перед агресією колосального монстра. Не хочу, щоб мене і моїх дітей знову зробили рабами. Не можна називати братом того, хто йде на тебе війною", - додала вона.

Після вистави десантникам подарували український прапор, розписаний побажаннями.