У Києві власник кіоску відкрив стрілянину у повітря.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Київські правоохоронці проводять перевірку за фактом стрілянини у Святошинському районі. Подія трапилася під час демонтажу кіоску: власник МАФу стріляв у повітря", - йдеться в повідомленні.

На місце події прибула міліція, яка доставила власника кіоску до райуправління. Зброю (попередньо - карабін) у нього вилучили.

Наразі проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення. Правоохоронці з'ясовують, з якої зброї стріляв чоловік і чи має він дозвільні документи на володіння.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Бійка трьох чоловіків на вокзалі закінчилася стріляниною

Нагадуємо, що у Деснянському районі почали прибирати місця найбільшого скупчення незаконних МАФів, зокрема по вулиці Бальзака, 64. Власники МАФів і працівники кіосків чинять опір, однак місцеві жителі скаржаться на нелегальні кіоски і просять їх прибирати.