Столичний печерський районний суд обрав у якості запобіжного заходу для бійця "Торнадо" із позивним "Моджахед" два місяці утримання під вартою.

Про це пише Корреспондент.

"Суддя прийняв клопотання слідчого з особливо важливих справ слідчого відділу Головної військпрокуратури, Генпрокуратури України про застосування запобіжного заходу у вигляді продовження під вартою підозрюваного Данила Ляшука задовольнити. Термін утримання під вартою рахувати з моменту затримання, тобто з 9 вересня 2015 року. Термін дії постанови до 6 листопада 2015", - повідомила суддя Олеся Батрин.

Читайте також: Під Києвом затримали небезпечного бійця роти "Торнадо"

За її словами, це рішення можна оскаржити в апеляційному суді Києва протягом п'яти днів з моменту оголошення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше прокуратура заявила про затримання неподалік від Києва "найнебезпечнішого" бійця роти Торнадо Данила Ляшука.

У березні 2015 року військова прокуратура почала кримінальне провадження за фактом створення бійцями Торнадо злочинної організації та вчинення її співробітниками злочинних дій особливої ​​тяжкості.

18 червня наказом міністра внутрішніх справ Авакова роту Торнадо розформували.