Лише за останній рік чисельність українського війська зросла від 146 до 280 тисяч. Про це під час робочої поїздки до зони проведення Антитерористичної операції сказав міністр оборони України Степан Полторак, повідомляє Міністерство оборони.

"Ми відчуваємо проблеми з бюджетом, харчуванням, але, впевнений, нам потрібно терпіння, і ми обов'язково створимо таку армію, якою б пишалися українці, щоб нашу армію не боялися, але поважали всі інші країни", — наголосив Полторак.

Міністр також привітав військовослужбовців, які несуть службу у танкових підрозділах, з професійним святом — Днем танкіста.

Читайте також: Українці пожертвували для армії шість мільйонів гривень

За самовідданість і стійкість, виявлені під час проходження військової служби, підтримання високої бойової готовності військ міністр оборони нагородив 50 військовослужбовців Першої окремої танкової бригади оперативного командування "Північ" та 17 окремої танкової бригади оперативного командування "Схід" Сухопутних військ ЗСУ відзнаками Міністерства оборони України, цінними подарунками та грошовими преміями.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко зазначав, що Україна нарощуватиме кількість військовослужбовців, які служитимуть за контрактом.