Київські патрульні оформили протокол на нетверезого водія, який відрекомендувався співробітником підрозділу "Беркут".

Про це повідомили в Facebook на офіційній сторінці патрульної поліції України.

"Поліцейські отримали завдання зі 102:" Дві людини в нетверезому стані у Солом'янському районі сідають у машину". Прибувши за вказаною адресою, поліцейські дійсно виявили Volkswagen Passat, який вже починав рухатись. Патрульні зупинили транспортний засіб, підійшли до авто і побачили явні ознаки алкогольного сп'яніння у водія і пасажира. На прохання надати документи, водій близько години не реагував і комусь дзвонив, щоб вирішити питання "на вищому" рівні. А ще підкреслював, мовляв, він - свій, служить в "Беркуті", - розповіли поліцейські.

Читайте також: Очільник поліції повинен мати досвід роботи в Європі чи США - Луценко

Патрульні підкреслили, що від проходження тесту на стан алкогольного сп'яніння водій відмовився. Інспектори оформили протоколи та викликали слідчо-оперативну групу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Для поліції "своїх" немає", - резюмували в поліції.

Нагадуємо, що сьогодні, на базі Національної академії внутрішніх справ пройшла церемонія вручення погонів офіцерам патрульної поліції Києва.