У мережі з'явилося відео, на якому нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук в грубій формі спілкується зі співробітницею лікарні.

Запис оприлюднена з логотипом Громадського ТБ з коментарем "Народний депутат України Мосійчук наводить порядок в лікувальному закладі".

Інші опису відео відсутні. При цьому, чутно, як на записі нардеп вимагає від жінки пояснень, чому "в реанімації знаходяться озброєні люди". На що вона відповідає, що "за її розпорядженням" і намагається викликати міліцію у відповідь на поведінку депутата.

Читайте также: Соратник Ляшка приховував квартиру в Парижі за 1,4 млн € (відео)

Мосійчук при цьому починає сильно кричати і погрожувати жінці, відзначаючи, що він "стріляв таких", як вона. "Ти що, здуріла, взагалі? Та викликай, кого хочеш. Я ... клянусь, ти не те, що лікарем, ти санітаркою хер влаштуєшся ... Мені фіолетово, який ти лікар", - заявив Мосійчук.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі соцмереж в коментарях порівнюють нардепа з убитим радікалом Сашком Білим (Музичко): "Сашко Білий би пишався і чекає в гості".