За сімома фактами злочинів, скоєних у Маріуполі, допитують чотирьох підлітків віком 14-17 років. Затриманих підозрюють у грабежах, розбійних нападах та вбивствах.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькі області.

Підлітки протягом місяця здійснювали злочини в Іллічівському районі міста.

Злочинці діяли переважно в нічний час. Особливо жорстоко вони поводились з п'яними чоловіками. Підлітки били їх ногами і руками. Після - забирали у них всі цінні речі.

Правоохоронці встановили, щонайменше одну жертву, яка загинула на місці нападу. Злочинці зривали у жінок золоті прикраси з шиї.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Більшість затриманих неповнолітніх нападників з неповних сімей. У них не було постійного батьківського контролю.

Читайте також: На Київщині розслідують загадкове вбивство фермера

Зловмисники пояснили, що їх підштовхнуло до злочинів. Вони хотіли отримати додатковий прибуток та "нові відчуття".

Нагадаємо, в Одеській області під час проведення спецоперації із затримання втікача із СІЗО та його подільників співробітники міліції вбили двох зловмисників. Коли вони виїхали на трасу, правоохоронці почали їх затримання. Проте зловмисники застосували вогнепальну зброю та кинули у бік міліціонерів гранату. В результаті декілька міліціонерів отримали поранення.