У мережі оприлюднили відео, зняте під час Революції Гідності, на якому бійці підрозділу "Беркут" б'ють двох тележурналістів біля будівлі представництва ООН у Києві.

Ролик виклав на своїй сторінці у Facebook журналіст Азад Сафаров.

"Цей ролик ви ніде не бачили раніше. Це відео як "Беркут" у лютому 2014 дубасив оператора і журналіста "5 каналу". Пам'ятаєте історію з моєю поламаною рукою?", - пише Сафаров.

"Це "шикарне відео". Ви тільки подивіться, із якою насолодою з десяток мавп у броніках і шоломах травлять газом оператора, як потім стягують його за шию на землю, б'ють його головою об бетон, б'ють мене ногами, руками і кожен хоче дотягтись, кожен хоче влучити", - додав журналіст.

На відео "беркутівці" лупцюють його та оператора Сергія Клименка.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Читайте також: Київські патрульні затримали п'яних беркутівців

"Це відео пролежало півтора роки у слідчого. Півтора. Вони відмовлялись нам його віддати. При тому, що саме ми його знайшли. Ми сказали слідчим, що нас били під будівлею ООН і попросили. Ні, довго вимагали, щоб те відео забрали, поки його не стерли з часом", - розказав Сафаров.