Сьогодні стало відомо, що вночі помер син Ганни Герман 36-річний Микола. Йому раптово стало зле із серцем. Але коли "швидка" приїхала, він помер. Микола тиждень тому справив свій день народження. А шість років тому, 15 червня 2009 року, в автокатастрофі на трасі Одеса - Київ загинув молодший син Ганни Герман - 17-річний Роман. В екс-нардепа від Партії регіонів, радника та прес-секретаря Віктора Януковича більше не залишилося дітей.

25 квітня загинув 36-річний Антон Клименко, старший брат колишнього міністра доходів і зборів Олександра. Обидва відразу після подій на Майдані втекли до Росії. Десять років тому Антон очолював донецький осередок "Нашої України". Пізніше мав бізнес. Кажуть, що був інвестором безкоштовної газети, яку зараз роздають біля метро. І, за чутками, кар'єру в уряді Януковича своєму молодшому брату зробив саме він. За інформацією деяких ЗМІ, Клименко помер в Єгипті, невдало впавши в басейні. Але за нашою інформацією, він потонув на Байкалі. Був затятим дайвером, і під час занурення в нього щось сталося із спорядженням.

Читайте також: Від інфаркту помер 36-річний син Ганни Герман

Саме на Байкалі потонув ще один відомий родич. 20 березня там загинув 33-річний Віктор Янукович-молодший. Катався на джипі із друзями по льоду озера. Коли автомобіль почав тонути, вистрибнути встигли всі п'ятеро пасажирів. А Віктор, який був за кермом, потонув. Віктор Янукович — молодший син президента-втікача. Поховали чоловіка у Севастополі. А за інформацію ЗМІ, батькові стало зле із серцем.

Відомий таролог пояснила "Знай", чому майже за рік у відразу декількох можновладців сталися такі трагедії в родинах. Це результат того, що вони робили.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Як би неприємно було це слухати, але ми самі караємо себе за неправильні вчинки. Коли людина відправляє у світ більше зла, ніж добра, то як не крути, але це зло їй і повернеться. Якщо людина тільки хапає побільше, і нічого не віддає іншим, то треба бути готовим до неприємностей. Не дарма розумні люди частину своїх доходів віддають на благодійність, або якимось іншим чином допомагають іншим, намагаючись таким чином робити більше добра. Очевидно, у випадку Ганни Герман не було балансу між добром і злом, і чаша зла переповнилася. Зазвичай люди самі обирають собі уроки, вона підсвідомо обрала собі такий. Причому, не вперше. Це означає, що попередній урок вона не пройшла, і її "залишили на другий рік". Раніше в таких випадках люди йшли в монастирі відмолювати обтяжену карму. Думаю, Ганна Герман може так само зробити. Ймовірно, у політиці ми її більше не побачимо" - говорить таролог Ольга Соломка.