Правоохоронці затримали командира батальйону 28-ї окремої механізованої бригади за підозрою в отриманні хабара на суму 1,1 мільйона гривень.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів в понеділок ввечері, 21 вересня, заявив заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Затримано командира батальйону 28-ї окремої механізованої бригади, який отримав хабар 1 мільйон 100 тисяч гривень за пропуск десяти транспортних засобів за лінію розмежування", - сказав Матіос.

За його словами, затриманому висунуто підозру за статтями Кримінального кодексу про сприяння у фінансуванні тероризму, незаконному переміщенні товарів та отриманні неправомірної вигоди.

Читайте також: Суд призначив хабарнику з СБУ заставу в два мільйони гривень

Популярні новини зараз
Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Руслан Стефанчук "позбавився" звичайної квартири і готується до життя в палаці під Києвом Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні
Показати ще

"Нам довелося два місяці це документувати, чекати, поки вся бригада без винятку буде відведена з місця бойових дій",- додав Матіос.

Нагадаємо, Краматорський міський суд виніс вирок п'ятьом міліціонерам, які супроводжували вантажівку з 10 тоннами м'ясної продукції на тимчасово окуповану територію. Їм обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Суд залишив правоохоронців за ґратами з можливістю виходу під заставу в розмірі близько 40 тисяч гривень для кожного.