Колишня помічниця одного з народних депутатів загрожувала журналісту повісткою в армію за те, що він сфотографував її дорогу сумку Louis Vuitton.

Історію про новий спосіб мобілізації докладно описав на своїй сторінці у Facebook журналіст Василь Крутчак.

"Деякі з людей, хто має пряме відношення до народних депутатів, використовує АТО як механізм розправи над людиною, яка через певні моменти не подобається йому. Четвертого вересня на своїй сторінці в Facebook я виклав фото, на якому зображена дівчина в ВРУ з сумочкою Louis Vuitton. Припустив, що вона є помічником одного з народних депутатів, оскільки практично кожен день у ВР. Вчора я знову побачив її в ВР, вона попросила, щоб я підійшов до неї. Вона на своєму IPHONE 6 показала мені якусь адресу і запитала, чи прописаний я там? Я відповів, що ні, і продиктував їй свою адресу за пропискою. Вона записала і пообіцяла мені організувати повістку до АТО, за те що я виклав фото її сумочки", - розповів журналіст.

"Дівчина почала виливати душу в грубій формі і розповідати, хто ходить по ВР в діамантах, а вона не чмо, щоб виглядати негарно. Дану розмова я зафіксував на камеру, про що пізніше написав на Facebook. У той же день дуже пізно вона зателефонувала мені і попросила ніде не викладати відео з нашою розмовою, а також попросила, щоб я завтра зустрівся з нею в ВР. Сьогодні на зустрічі ця дівчина щиро мене переконувала, що вона ніякого відношення до депутатів ВР не має, а є журналістом! При цьому категорично відмовилася назвати своє ім'я та прізвище і канал або видання, де вона працює", - написав Крутчак.

Читайте також: Перша леді розповіла про сумку за півмільйона гривень (відео)

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що дівчину звуть Лілія Олексіївна Питель і вона була помічником народного депутата Артема Щербаня.