Жителька Вінниці Лариса Чорновська утримує 75 тварин у своєму маленькому будинку. Останні 15 років жінка піклується про собак та котів на 941 гривню на місяць. Гроші вона отримує через інвалідність.

Про це повідомляє i-vin.info.

51-річна вінничанка ще кілька років тому думала про те, що потрібно переїжджати з двокімнатної квартири, бо місця для бездомних тварин не вистачало.

Чоловік Лариси не поділяв захоплення дружини і розлучився з нею. Благородна вінничанка каже, що на той момент в неї було лише сім собак і близько десяти котів.

Коли ж сусіди почали труїти тварин, жінка прийнялась шукати новий дім для себе і чотирилапих друзів. Лариса продала квартиру і придбала двокімнатний приватний будинок на вулиці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Жінка перенесла складну операцію, стала інвалідом третьої групи, не працює. Однак вона продовжила підбирати безпритульних тварин.

Читайте також: Вінницька собачниця не вигулює вихованців – їхні фекалії стікають до сусідів (відео)

"Серце болить, коли бачу бідненьку тваринку. Тут, у приватному секторі до такого саморобного притулку ставляться лояльніше, ніж у багатоповерхівках", - ділиться Лариса.

Маленькі тварини живуть в будинку, а великі собаки - у дворі, у вольєрах. Щоб прогодувати тварин, жінка щодня варить вісім 15-кілограмових каструль їжі. Запевняє, що тварини стерилізовані, хоча не щеплені.