Міністр оборони України Степан Полторак розпорядився створити центри психологічної реабілітації військовослужбовців. Вони мають з'явитися в декількох регіонах до кінця поточного року.

Про це міністр повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Центри для реабілітації створять на базі Національного військово-медичного клінічного центру "Головний військовий клінічний госпіталь", Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, Військово-медичного клінічного центру Південного регіону, Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону.

Читайте також: Волонтери започаткували проект психологічної допомоги для бійців АТО

Крім того, центри реабілітації з'являться у певних санаторіях. Зокрема, на базі Дніпропетровського військового госпіталю, Центрального військового санаторію "Хмільник", Центру медичної реабілітації та санаторного лікування "Пуща Водиця", а також Центру медичної реабілітації та санаторного лікування "Трускавецький".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Полторак наголосив, що всі бійці АТО, що брали участь у військових діях, мають пройти курсу професійної психологічної реабілітації. Це, за його словами, допоможе їм адаптуватися до мирного життя.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко доручив обласним адміністраціям активізувати роботу по лікуванню та реабілітації учасників АТО.