Затримання лідера партії УКРОП, кандидата в мери Києва Геннадія Корбана викликало немало обговорень і суперечок у соцмережах як серед народних депутатів, політиків, журналістів, експертів, так і серед звичайних громадян України.

Одне з питань, яке турбує багатьох - якою ж буде реакція олігарха Ігоря Коломойського на затримання свого найближчого соратника і чи власник одного з найбільших в Україні банків використає для маніпуляцій ПриватБанк.

Зокрема, у соцмережах і на форумах є дописи, де українців закликають знімати гроші з рахунків у ПриватБанку. Брат народного депутата від БПП Мустафи Найєма Масі у своєму Facebook написав наступне:

"Є інформація, що незабаром буде арешт рахунків (чи інша подія, яка ускладнить зняття грошей з рахунку) одного кучерявого банку. Хто хоче попити кави - зніміть. Це не жарт. Інформація від двох джерел", - повідомив Масі Найєм.

Схожі дописи можна знайти і на форумі Советчица.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Зателефонувала подруга і сказала, що на роботі дирекція попередила зняти зарплату з карток, тому що ходять чутки, що у ПриватБанку проблеми. Подивилася інфу в інтернеті нічого не знайшла, може хто щось чув?", - написала користувачка АгатаХристя.

"Мені вчора знайомі з Києва рекомендували терміново знімати всі гроші з ПриватБанку, а сьогодні вранці затримали Корбана", - йдеться у повідомлені @airklimat у Twitter.

ПриватБанк - найбільший за розмірами активів український банк і лідер роздрібного банківського ринку України, зареєстрований 19 травня 1992 року, головний офіс у м. Дніпропетровськ.

Загальні активи ПриватБанку станом на 1 січня 2015 року становили 204 млрд гривень. ПриватБанк володіє другою за чисельністю мережею відділень та найбільшою мережею банкоматів та терміналів серед банків України.

Читайте також: В офісі УКРОПу знайшли 40 млн гривень, автомати, прослушку

Нагадаємо, 31 жовтня у Дніпропетровську СБУ і Генпрокуратура розпочали широкомасштабну спецоперацію з затримання організованої злочинної групи. Під час спецоперації затримали голову партії УКРОП Геннадія Корбана.

Наразі слідчі ГПУ вручили Корбану підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України. За словами самого затриманого, його підозрюють у розкраданні коштів з "Фонду оборони країни", викраденні голови Державного земельного агентства Сергія Рудика і викраденні секретаря Дніпропетровської міської ради Олександра Величка.