Переселенці, які покинули Донецьку область під час активних бойових дій на Донбасі, а тепер повернулися в свої будинки, в небезпеці.

Як повідомляє Обозреватель, заяву про репресії зробив лідер терористів самопроголошеної "ДНР" Олександр Захарченко.

Він упевнений, що перебуваючи в Тернополі чи Львові, жителі Донецької області "поливали брудом" сепаратистів Донбасу.

"Звичайно, розстрілювати тих, хто повернувся, не будемо, але довести свою корисність і спокутувати провину їм доведеться", - підкреслив лідер бойовиків.

Він розповів, які можливі покарання для тих, хто повернувся. По-перше, це можуть бути суди, хто буде працювати проти самопроголошеної республіки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

По-друге, вони працюватимуть на "благо терористів". Захарченко вважає, що чоловіки, які родом з Донецької області, "відсиджуються в США".

Також він заявив, що багато місцевих жителів, які все-таки залишилися в регіоні, не підтримують сепаратистів, а просто не встигли втекти.

Лідер озброєних терористів наголосив, що бойовики зі зброєю, які воювали проти українських військових, є елітою "ДНР" і з ними він будуватиме "майбутнє".

Читайте також: Facebook заблокував лідера терористів "ДНР" Захарченко

Нагадаємо, що нещодавно дружина Захарченка Наталія в соціальній мережі похвалилася розкішною вілою, яку купив терорист у Венесуелі.