Народний депутат від партії "Батьківщина" Ігор Луценко звернувся до генпрокурора Віктора Шокіна з проханням забезпечити охорону колишньому міністру юстиції Олені Лукаш. Він побоюється, що їй може загрожувати доля екс-заступника голови фракції "Партії регіонів" Михайла Чечетова, який покінчив життя самогубством.

Про це Луценко написав у Facebook.

"Ще по Лукаш. Прошу забезпечити їй охорону. Свого часу той же Новинський вніс ті ж п'ять млн за Чечетова", - написав Луценко.

"Чечетов "випав" з вікна своєї квартири, розташованої на 17 поверсі будинку по вулиці Мішуги. Олена Лукаш мешкає у центрі Києва, усі шість її квартир розташовані не вище 3-го поверху. Відчуваєте різницю?" - прокоментував заяву нардепа екс-керівник Головного слідчого управління СБУ.

Як повідомлялося раніше, шостого листопада Печерський районний суд Києва ухвалив рішення заарештувати на два місяці з правом застави п'ять мільйонів грн колишнього міністра юстиції Олену Лукаш. Однак вже ввечері, нардеп від "Опозиційного блоку", бізнесмен Вадим Новинський вніс заставу за Лукаш.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Читайте також: Лукаш збираються тримати в СІЗО до понеділка - адвокат

Варто відзначити, що в ГПУ перевіряють причетність Лукаш до протиправних дій оточення побіжного президента Віктора Януковича за часів подій євромайдан.