Президент Петро Порошенко підписав указ про відзначення в Україні Дня гідності та свободи. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Згідно з документом, 21 листопада 2015 року у місті Києві та інших населених пунктах відбудуться урочистості та меморіальні заходи з нагоди відзначення Дня гідності і свободи.

У заходах візьмуть участь представники органів виконавчої влади, територіальних громад, народні депутати України, представники політичного корпусу, громадянського суспільства, а також учасники революційних подій в Україні в 2004, 2013 - 2014 роках, сім'ї Героїв Небесної сотні, учасники антитерористичної операції на сході країни, представники волонтерських рухів та духовенства.

Читайте також: Порошенко нагородив 92 загиблих і 46 поранених на Донбасі бійців

Кабінет міністрів має створити організаційний комітет з підготовки та відзначення у 2015 році Дня гідності і свободи.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

В Адміністрації президента зазначили, що указ підписано з метою гідного відзначення річниць початку доленосних для України подій Помаранчевої революції та Революції Гідності, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір України.