Петро Порошенко в ході засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) заявив, що українські бійці, які знаходяться в зоні проведення АТО, мають право відкривати вогонь по бойовиках.

Про це повідомляється на офіційній сторінці глави держави в Facebook.

"В українських військових є твердий наказ в умовах, коли вони є об'єктом нападу, відкривати вогонь на ураження. Ми не допустимо, щоб ворог зміг застати нас зненацька", - сказав президент.

Він також додав, що вчора і сьогодні вночі підрозділи ЗСУ "продемонстрували хорошу бойову виучку, миттєво відреагували на атаки диверсійно-розвідувальних груп і бойовиків".

Читайте також: Бойовики більше десятка разів обстріляли сили АТО

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Ці спроби зірвати Мінські домовленості свідчать про те, що ризики і загрози національній безпеці, суверенітету, територіальній цілісності і незалежності України залишаються надзвичайно високими", - зазначив Порошенко.