Понад 100 військових, які несуть службу на півдні та сході України, і члени їхніх сімей отримали квартири впродовж поточного року.

Про це повідомили у прес-службі міністерства оборони України.

"За рахунок реконструкції казарми найбільшу кількість квартир - понад 40 - було виділено у Кривому Розі. Окрім цього, відбувся розподіл житла серед військовослужбовців в Одеському, Білгород-Дністровському, Миколаївському, Херсонському, Дніпропетровському та Кіровоградському гарнізонах" – повідомив начальник відділу контролю за розподілом житлової площі Південно-Східного територіального квартирно-експлуатаційного управління підполковник Юрій Куделько.

Читайте також: На озброєння армії й досі не прийняли вітчизняні безпілотники – "Укроборонпром"

За його словами, також планується до кінця цього року на Одещині забезпечити житлом понад 70 черговиків за рахунок придбаної міністерством оборони нерухомості на первинному та вторинному ринках.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще