Жителі Києва у великій небезпеці.

Таку заяву виданню "Город Киев" зробив головний гідролог КП "СУППР" Василь Боковий.

"З 140 зсувонебезпечних зон - по 35-ти територіям дуже гостра ситуація. Там зсуви вже відбулися, або з великою ймовірністю можуть трапитися в будь-який час ", - зазначив він.

На думку експерта, будинки за деякими адресами у великій небезпеці.

"Наприклад, будинок № 13 по вулиці Лук'янівській. Біля цього будинку два роки тому стався зсув ґрунтів. З будовою нічого не сталося, але сам будинок, з якихось причин, не пов'язаних з обвалом, руйнується. За ним необхідно доглядати. Аварійна ситуація також і на вул. Лук'янівська, 63. По-перше, там є проблема на схилі. По-друге, біля будинку недобудована підпірна стінка, яка знизу тримається на анкорах - таке ось конструктивне рішення. Не дай Бог трапитися підмив ґрунту, і з будинком щось та станеться ", - підкреслив В.Боковий.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: У Києві згоріла СТО (фото, відео)

Слід бути обережними і мешканцям будинку по вулиці Івана Пулюя, 2.

"Там біля першого і другого під'їздів житлового будинку відбувається просідання прибудинкової території, підпірна стінка нахилилася - відійшла від вертикалі, в ній є тріщини. І таких ситуацій по всьому Києву дуже багато", - резюмував фахівець.

Нагадаємо, 1 грудня поруч з будинком на пр. Червонозоряний, 14, стався зсув.