Українські та американські військові, які проводять навчання на Яворівському полігоні, відвідають матч чемпіонату України між "Карпатами" і "Динамо". Американські вояки також були на попередньому домашньому матчі "Карпат" проти "Чорноморця".

"Завдяки цьому матчу я побачив, як проходить спортивне життя в Україні. Військовослужбовці Національної гвардії України поділилися з нами деякими зі своїх "кричалок". Це було весело і допомогло нам налагодити діалог та взаєморозуміння з самого початку наших навчань", - наводить слова американського сержанта Джекі Макнайта прес-служба "Карпат".

Читайте також: В Україну прибули американські десантники (фото)

Майбутній матч відбудеться в Києві на "Оболонь арені", тому що в цей день на стадіоні запланований концерт групи "Тік". Раніше повідомляли, що матч "Шахтар" - "Карпати" буде перенесений до Києва через концерт артистів.

Нагадаємо, що десантники 173 бригади США прибули до України для навчання українських військових на Яворівському полігоні 17 квітня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще