Припиняє своє існування ще один відомий український футбольний клуб.

Як повідомив в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1" головний акціонер клубів "Металург" (Донецьк) та "Сталь" (Дніпродзержинськ) Сергій Тарута, команда з Дніпродзержинська поглинає свого донецького партнера.

"Є рішення про злиття "Металурга" та "Сталі". До початку чемпіонату цей процес буде завершено, і команда під брендом "Сталі" почне виступати в українській прем'єр-лізі", - заявив Тарута.

"Металург" 18 років грав в елітному дивізіоні, тричі ставав бронзовим призером чемпіонату та двічі виходив у фінал Кубка України. Головний спонсор "Сталі" та "Металурга" - Індустріальний союз Донбасу не в змозі фінансувати обидві команди. А через те, що "Металург" не може зараз проводити матчі в Донецьку, акціонери вирішили, що залишиться лише "Сталь".

Читайте також: Мери Донеччини зібрались на таємну зустріч

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За словами Тарути, перед гравцями та тренерами "Металурга" виконають усі контрактні зобов'язання. Втім екс-губернатор Донеччини і бізнесмен поки що не знає, з яких гравців буде сформована "Сталь". Минулого сезону вона грала в першій лізі, але після злиття підвищиться у класі.

Нагадаємо, що за останні роки з футбольної карти Україні зникли такі відомі клуби як "Кривбас" (Кривий Ріг), "Арсенал" (Київ), "Таврія" (Сімферополь), "Севастополь".