Військовим на передовій ввели додаткову продовольчу норму, що відповідає льотно-технічній продовольчій нормі. Про це під час брифингу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"Тепер в зоні АТО солдатам дають яйця, додаткову порцію м'яса, печиво. Асортименту продуктів та їхньої кількості достатньо для повноцінного харчування і напруженої служби наших воїнів. На літній період військовослужбовцям додатково видають бутильовану воду", - заявив він.

Нагадаємо, у травні 2015 року Кабінет міністрів змінив норми харчування військовослужбовців Збройних сил України та інших військових формувань в зоні АТО. Зміни стосуються діючої добової норми деяких продуктів харчування і введення в раціон нових продуктів.

Зокрема, збільшили добову норму м'яса з 200 грамів - до 250, твердого сиру з 15 грамів - до 20. У також були раціон додали сало - 50 грамів і мед або джем - 20 грамів. Норма хліба з житнього або пшеничного борошна знизили на 50 грамів.

Матеріал по темі: Конгрес США заборонив підтримку Азова

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

24 квітня 2015 року президент Петро Порошенко схвалив зміни до процедури закупівлі послуг харчування військовим.