Студенти Уманського музичного училища імені Демуцького виклали в соціальних мережах запис розмови студентів з однією з викладачок музичного училища. Повідомили, що набридли побори та корупція у закладі.

Про це повідомив паблік "Типовий свободівець"

Жінка голосом, схожим на голос викладачки Галини Соболєвої, обурюється з приводу того, що студенти нічого не дають викладачам. Свої вислови вона припраляє матюками.

"Корупція – це у Януковича і Фірташа, котрі мільярдами розкидаються. А 100 доларів вчителеві – це не корупція, це вияв поваги", - каже голос із запису.

Також викладачка пояснює, що будь-який вчитель у школі тільки й чекає, щоб дитина щось подарувала йому на 8 березня чи день народження. Соболєва вважає, що це повага, а не хабар.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: Заступника прокурора Білої Церкви спіймали на хабарі в 100 тисяч гривень

"Вчора так гарно привітали Віру Олександрівну і концертмейстера, що сьогодні Віра Олександрівна мені каже: "Так привітали, що й коробки цукерок не подарували, шоколадки не дали". Каже, що "духовики" (музиканти, які грають на духових інструментах – "Знай") мені тягають коньяки, лікери і цукерки, а наші дівчата нас не привітали. Це ж літня сесія", - обурюється жінка.

Жінка вичитує студентів, що їй було неприємно це слухати.

"З вами пашеш-пашеш – ледве трохи не попашеш, як ви вже - г…вно собаче. Як закінчите – забудете навіть як нас звали", - резюмує Соболєва.

В музичному училищі відзначили, що ще не чули цього запису, коментар пообіцяли надати згодом. Адміністратори пабліку вказали, що аудіо запис відправлять в Департамент освіти і науки Черкаської ОДА та Уманське обласне музичне училище iм. Демуцького.