До Самари на матч четвертого туру чемпіонату Росії з футболу між "Спартаком" та "Крилами Рад" приїхали московські уболівальники. Вночі в одному із місцевих пабів виник конфлікт між місцевими та приїжджими фанатами, внаслідок якого вбили людину.

Як зазначили свідки, хлопець із фанатського руху "Спартака" почав про щось сперечатися із мешканцем Самари. Сутичка виникла близько третьої ночі за місцевим часом. Після розмов чоловік вдарив спартаківця ножем. Лікарі не змогли врятувати хлопця.

"Момент бійки ми не бачили, хоча й були поруч. Але коли почули про те, що трапилося, спробували допомогти: пробували перетиснути артерію, робили масаж серця, при цьому розуміли, що це марно. Його друг був в істериці, тому дізнатися ім'я убитого не змогли" , - розповів один з фанатів Спартака.

Поліція встановила особу вбивці за допомогою камер спостереження у барі. Зараз правоохоронці розпочали його пошук. Додатково з'ясовуються деякі моменти бійки.

Читайте також: Екс-зірка "Динамо" Мілевський знову шукає нову команду

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначимо, що між фанами "Спартака" та "Крил" завжди були ворожі відносини.