Український боксер Володимир Кличко відповів на запитання, кого він вважає своїми головним конкурентами на найближче майбутнє.

"Британець Ентоні Джошуа - один з найталановитіших боксерів-суперважковаговиків. Якщо він буде продовжувати так виступати, як він робить це зараз, то увійде в історію. У нього величезний потенціал", - заявив наш боксер в інтерв'ю ВВС.

"Ще один серйозний конкурент - Роберт Хеленіус з Фінляндії. Є ще кілька молодих боксерів, в яких хороші рейтинги. Зараз вони маловідомі, але можуть конкурувати з чемпіонами, в тому числі і зі мною. Головне, що такі люди, як Джошуа, як Геннадій Головкін, як я, роблять багато для того, щоб інтерес до боксу продовжував зростати", - зізнався Кличко.

Читайте також: На бій Кличка і Ф'юрі продано квитків на 47 млн $

"Бої, в яких виступали брати Клички, показували в прямому ефірі в більш ніж 50 країн світу. Тобто бокс є привабливим, і таким він і залишиться. Скільки ще я буду виступати? Все залежить від мотивації, від здоров'я. І якщо все це буде, то я залишуся в спорті. Якщо не вистачить хоча б одного з факторів, то я скажу до побачення", - сказав Кличко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще