Кожен охочий може повечеряти з відомим українським та російським футболістом Олегом Саленко всього за 4 тисячі гривень. Таку послугу пропонує один з інтернет-сервіс покупок.

Вартість вечері надається зі спеціальної знижкою 50%. Із власником сертифікату Саленко проведе два тайми по 45 хвилин за переглядом футбольного матчу або просто за цікавою розмовою. Наразі на сайті придбали лише один сертифікат.

За додаткову тисячу гривень на зустрічі можна буде сфотографуватися із Золотою бутсою Саленка. Він її отримав на Чемпіонаті Світу у 1994 році. Тоді він став кращим бомбардиром турніру.

Сам футболіст підтвердив свою участь у цій акції каналу 24.

"Задумка полягала у тому, щоб зібрати якомога більше людей і провести вечір у компанії - всім разом сфотографуватися, а хто хоче, може окремо зробити фото з "Золотим м'ячем". Але я поки що бачу, що великого ажіотажу немає. Чи буду проводити зустріч, якщо буде одна людина? Подивимось. Наразі плануємо провести її до мого дня народження, що буде 25 жовтня", - сказав Олег Саленко.

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Читайте також: Футболісти збірної запросили на відбірковий матч з Білоруссю бійців АТО

Олег Саленко грав за київське "Динамо" в період з 1989 по 1992 рік. Він виступав за збірну Росії на Чемпіонаті Світу 1994 року у США. Тоді він встановив рекорд турніру, забивши п'ять голів в одному матчі проти команди Камеруна.