Керманич луцької "Волині" Віталій Кварціяний розповів про можливу появу у команді африканського новачка. Але тренера засмутив той факт, що на його приїзд довелось довго чекати.

"До нас приїхав нападник. Ми його довго чекали - два місяці. Візи робили, міліція перевіряла, запрошення робили. У нас тисячі сепаратистів, які бігають по Україні з гранатами і автоматами, а ми одного бідного нігерійця, якого видно за три кілометри, довго і нудно перевіряємо", - розповів Кварцяний в емоційному стилі.

Менеджер "Волині" також висловив своє невдоволення ще одним фактом. Його засмутив зріст нігерійського футболіста.

"Сподіваємося, що знайдемо в ньому родзинку. Він, звичайно, не настільки потужний, як я просив - всього 188 см. Я просив менше 195 не завозити! А вони взяли і підсунули його, ну не вміють рахувати", - заявив тренер "Волині".

Читайте також: Дав інтерв'ю - і Бог покарав - Маркевич

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Віталій Кварцяний відомий своїми театральними виступами на прес-конференціях після матчів та нестандартними підходами у роботі з гравцями. Перед вчорашнім матчем з "Динамо" він запевняв футболістів, що вони зіграють у Лізі Чемпіонів.