25 жовтня у Львові відбувся чемпіонат з Pole Dance. Спортсмени з'їхались із усієї України, щоб позмагались у танцях та вправах на пілоні.

Про це пише УНІАН.

"На UKRAINIAN POLE SPORT CHAMPIONSHIP (IPSF) завітали танцюристи із Харкова, Тернополя, Чернівців, Рівного, Ужгорода тощо. Спортсмени змагались у категоріях: діти, юніори, жіноче і чоловіче соло, дуети", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Київські хокеїсти взяли реванш та перегнали Донбас (відео)

Професійна київська спортсменка із Pole Dance Юлія розповіла Знай.ua, що собою являє те, що часто схильні плутати зі стриптизом.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Все почалося з бажання танцювати. Але коли прийшла на тренування, я зрозуміла, що це не просто танці, це серйозний спорт. Працює все тіло, кожен м'яз", - розповіла дівчина, яка займається танцями на пілоні вже два роки та у лютому здає іспити на тренера - для отримання спортивної категорії.

"Щоб домогтися серйозних результатів, необхідно займатись значно частіше, ніж двічі на тиждень. Я посилено тренуюсь наразі щодня", - додала Юлія.

За її словами, жюрі оцінює силу, гнучкість та артистичність спортсменів під час змагань. Для підвищення рівня необхідно також постійно відвідувати майстер класи широко відомих майстрів.

"У цьому спорті є так само чоловіки, їх не так багато як дівчат, але крім любителів, є і тренера чоловічої статі", - підсумувала дівчина, яка також наразі готується до чемпіонату із pole dance 2016 року.