У Марокко проходить чемпіонат світу зі спортивного та бойового самбо. У перший день змагань збірна України виборола п'ять медалей.

Про це повідомляє прес-служба Федерації самбо України.

Українські самбісти виграли по одній золотій та бронзовій нагороді, а також три срібні медалі.

Титул найсильнішої у ваговій категорії до 72 кілограмів виборола наша спортсменка Наталія Смаль. Самбістка із Чернігівської області вдруге у своїй кар'єрі піднялася на найвищу сходинку п'єдесталу пошани на міжнародних змаганнях. Вперше світову перемогу Наталія здобула у 2007-му. Тоді вона виступала у вазі до 80 кг.

Читайте також: Чемпіонат з пауерліфтингу: у скарбиничці України вісім медалей

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Срібло" в актив української збірної принесли Іван Васильчук, у категорії до 90 кілограм зі спортивного самбо, Богдан Бабенко, у вазі до 57 кілограм у бойовому самбо та Анатолій Волошинов, у категорії до 100 кілограм у бойовому розділі.

Бронзову нагороду Україні приніс Вадима Бурчака. Він виступає у ваговій категорії до 74 кілограм у бойовому самбо.