Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс відповів на нещодавні заяви колишнього гравця команди, а нині футбольного експерта Віктора Леоненка. За словами керівника клубу, з приводу екс-футболіста не звертався жоден європейський клуб.

Про це повідомляє футбольний клуб "Динамо".

Леоненко в ефірі однієї з телепередач заявляв, що "Динамо" нікого не хоче відпускати. Свого часу і він не зміг залишити команду. Але Суркіс має свою думку з цього приводу.

"Я можу присягнутися, що "Динамо" не отримувало жодної пропозиції від західного клубу. П'яниці апріорі їм не потрібні, Ви це розумієте?", - наголосив Суркіс.

Також Суркіс висловився стосовно ймовірного уходу лідера команди Андрія Ярмоленка та розповів про усі літні чутки з приводу цього трансферу. За словами президента, якщо б він продав українця, це було б ніби відрубати пальця Реброву.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Шевченко може стати директором "Челсі"

Нагадаємо, Віктор Леоненко був гравцем "Динамо" з 1992 по 1997 роки. Він також прийняв участь у 14 матчах збірної України, в яких забив шість голів. Зараз Леоненко працює на ТБ, де став відомим завдяки неадекватним коментарям та постійним забуванням прізвищ футболістів.