Гравцям харківського "Металіста" частково була погашена заборгованість по зарплаті. Восени через борги футболісти "Металіста" ледь не зірвали один з матчів чемпіонату України.

Про це пише "Трибуна".

Два футболісти харківської команди анонімно підтвердили, що з усієї боргової суми вони отримали поки що лише по одній місячній зарплаті.

За словами гравців, вони думають, що ця разова виплата, пов'язана з продажем колишнього гравця клубу Дієго Соузи в бразильський "Флуміненсе". За нього клуб виручив 600 тисяч євро.

Сьогодні, 26 грудня, журналіст "2+2" Роман Бебех також повідомив, що гравці "Металіста" отримали зарплати. "Кажуть, в "Металісті" тримають слово, футболісти почали отримувати на мандарини", - написав Бебех в твіттері.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше спортивний директор харків'ян Олександр Бойцан пообіцяв, що футболістам виплатять частину заборгованості перед Новим роком.

Читайте також: Ярославський поверне собі "Металіст" за 10 млн доларів

Нагадаємо, що Сергій Курченко став президентом "Металіста" в 2012 році, викупивши клуб у Олександра Ярославського. Після цього спортивні успіхи клубу пішли на спад. З 2014 року "Металіст" зазнає фінансових труднощів. Це пов'язано з тим, що наближений до Віктора Януковича Курченко втік до Росії і перебуває в розшуку.