Лідер мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду під час новорічних свят зробив паузу в тренуваннях і знайшов час для свого сина.

Португальська суперзірка пограв на задньому дворі свого розкішного будинку з Кріштіану-молодшим, в компанії одного зі своїх друзів.

На відео, яке футболіст виклав в інтернет, він вчить сина пробивати штрафні удари. Правда, ворота і м'яч були іграшкові. Та й у стінці стояли мультяшні герої, а не справжні футболісти.

Синові Роналду, якого також звуть Кріштіану, вже 6-й рік. Його мати британська студентка, яка підробляла офіціанткою в Лос-Анджелесі, і з якою у Роналду був швидкоплинний роман. За 20 млн доларів вона відмовилася від прав на дитину.

Читайте також: Нова дівчина навчить Роналду танцювати тверк

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З Кріштіану-молодшим футболіст "Реала" проводить весь свій вільний час. Вони разом їздять у подорожі, ходять на тренування або, що теж нерідкість, відпочивають вдома перед телевізором. Подробицями свого життя Роналду із задоволенням ділиться в Instagram.

Нагадаємо, нещодавно лідер "Реала" заявив, що не збирається ставати тренером після завершення кар'єри. Він взагалі не хоче залишатися у футболі після завершення кар'єри. За словами самого Роналду, на пенсії він буде вести "королівський спосіб життя".