Прес-секретар держпідприємства "Документ" Володимир Поліщук оголосив про відновлення роботи сервісів оформлення і видачі закордонних паспортів.

За інформацією "112 Україна", наразі оформленням документів займаються виключно у підрозділах державної міграційної служби.

Поліщук зазначив, що київські центри ДП "Документ" відновлять роботу у вівторок, а впродовж наступного тижня - усі 26 центрів обслуговування громадян.

"Спільно з управлінням спеціального зв'язку проводяться необхідні заходи для відновлення роботи", - заявив Поліщук.

Нагадаємо, що сервіси видачі закордонних паспортів припинили роботу 6 квітня, одразу ж після ухвалення ЄС безвізового режиму з Україною. Зупинку роботи викликали ажіотаж громадян на біометричні паспорти та слідчі дії правоохоронців у ДП "Документ".

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Петро Порошенко пообіцяв зробити усе можливе для зниження вартості поїздок до Європи.