Військових контрактників на навчаннях гартували під час бомбардувань та обстрілів авіації. Маневри провели на Гончарівському полігоні.

Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу. У навчаннях задіяли льотчиків, які проходять підготовку в Об’єднаному навчальному центрі Харківського національного університету Повітряних Сил. Вони допомагали зміцнити психологічну підготовку контрактників.

"Даний захід відбувся із метою психологічного гартування курсантів при вогневому ураженні з повітря авіацією. Під час заняття до курсантів довели основні стрес-фактори, які можуть вплинути на них при вогневому обстрілі з повітря, наочно показали та навчили способам та методам надання первинної психологічної допомоги", - розповів про мету маневрів викладач, майор Олег Соляник.

Крім того, для контрактників проводять заняття з лідерства. Набуті навички та знання допоможуть їм у майбутньому, коли вони займуть посади командного сержантського складу й керуватиму підрозділами ЗСУ.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, українська армія постійно відточує свою військову майстерність. Цього разу танкові підрозділи здійснили 11-кілометровий марш, де задіяли велику кількість бронетехніки.

Популярні новини зараз
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще