У Кремлі можуть використати білоруські території для повномасштабного вторгнення в Україну. Зокрема, такий "коридор" Володимир Путін розраховує створити під час спільних військових навчань.

Про це в коментарі "Обозревателю" розповів екс-керівник Генерального штабу ЗСУ, колишній перший заступник міністра оборони, генерал-полковник у відставці України Анатолій Лопата.

На його думку, українські силові відомства та влада повинні розглянути можливість такого розвитку подій, адже тактичні тренування можуть дати старт черговому витку російської агресії.

Колишній генерал додав, що шлях із Білорусі є найкоротшим, тому недооцінювати цю загрозу – велика помилка.

Він також поставив під сумніви нещодавні заяви Олександра Лукашенка про те, що білоруський лідер не допустить незаконного втручання в Україну.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Це все просто слова, загроза була і залишається", - зазначив екс-керівник Генштабу.

Експерт також припускає, що наступний рік стане переломним в історії нашої країни, тому що попереду – вибори президента в РФ, наслідки яких можуть бути неочікуваними.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що блогер і журналіст Аркадій Бабченко заявив, що відсутність підтримки з боку європейських партнерів дозволила Росії безперешкодно окупувати українські території.