Влада Туреччини заявила, що авіаудари по організації "Робоча партія Курдистану" на півночі Іраку знищили табори і склади зі зброєю.

Про це повідомляє видання "РІА Новості".

"24 липня були нанесені ефективні авіаудари по цілях терористичної організації РПК на півночі Іраку. Знищені табори бойовиків і склади зі зброєю. Також атаковані позиції Ісламської держави на півночі Сирії", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Сирії турецькі винищувачі атакували "Ісламську державу"

Згідно з інформацією, про ці заходи, вжиті з метою захисту нацбезпеки Турції, оповістили міжнародні організації, зокрема, ООН і НАТО.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше турецькі засоби масової інформації заявили, що винищувачі ВПС Туреччини F-16 атакували пізно ввечері в п'ятницю позиції ІД в Сирії та РПК на півночі Іраку.

Туреччина неодноразово заявляла, що не збирається в односторонньому порядку вторгатися на територію Сирії, зокрема для боротьби з Ісламською державою, проте попереджала, що зробить все необхідне, щоб забезпечити охорону своїх кордонів.