В німецькому місті Гамбург щонайменше 27 осіб отримали поранення внаслідок пожежі та вибуху в колишньому бункері часів Другої світової війни.

Про це повідомляє німецьке видання Die Welt.

Пожежа розпочалася в столярній майстерні. Вона розташовувалась в колишньому військовому бункері. Пізніше пролунав вибух і спалахнуло полум'я.

"Вибух був настільки сильним, що ударна хвиля підняла в повітря навіть велосипеди", - зазначили в місцевій пожежній службі.

Зазначається, загалом у будівлі, де сталася пожежа, зберігалось близько 100 тонн ефірної олії.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В результаті всю вулицю заповнив їдкий дим. Пожежникам довелося евакуювати мешканців навколишніх будинків. Загалом вони евакуювали 60 людей.

З 27 людей, які отримали поранення, 12 є громадянами інших країн.

Читайте також: В Індії обвалився будинок: загинули 11 людей

Спеціалісти працюють на місці події. Поки не повідомляються причини, що призвели до вибуху.

Нагадаємо, в результаті вибуху 4 серпня на південному заході Туреччини загинули троє співробітників турецьких сил безпеки. Ще двоє тримали поранення і швидкі доставили їх до місцевої лікарні.

Міна вибухнула близько восьмої 8 години ранку на дорозі, що сполучає провінції Ширнак і місто Балверен.