Літаки ВПС арабських країн на чолі з Саудівською Аравією в неділю завдали удару по президентському палацу в центрі єменської столиці Сані, передає УНН.

Як розповів співрозмовник агентства, бомбардуванню також піддався тунель, що веде до будівлі палацу.

У цілому, за даними джерела, менш ніж за дві години по місту було випущено понад 30 ракет. У число об'єктів, що потрапили під авіаудар, увійшло посольство ОАЕ. Про масштаби можливих пошкоджень не повідомляється.

Читайте також: В аеропорту Ємену виявлені тіла більше ста іноземних солдатів

Інформація про можливі жертви або постраждалих поки не наводиться.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Додамо, що у Ємені триває збройний конфлікт, де з одного боку виступають повстанці-хусити з шиїтського руху "Ансар Аллах" і лояльна до екс-президента Алі Абдаллі Салеха частина армії, а з іншого — війська вигнаного ними Хаді.

Коаліція арабських країн на чолі з Саудівською Аравією виступила на боці Хаді і з 26 березня 2015 року завдає авіаударів по районах Ємену, які контролюють хусити.

Як повідомлялося, 3 вересня 2015 року щонайменше 20 людей стали жертвами вибухів в столиці Ємену Сані.