Молода пара з Аризони в'їхала у будинок, який змінив шість власників. Через декілька років справа дійшла до ремонту на кухні. Під зірваною підлогою був знайдений сейф.

Напередодні дівчина знайшла код на задній стінці шафи для ліків і про всяк випадок записала його. І він підійшов - передає "Cikavosti".

Усередині виявилася книга з особистими нотатками, пляшка рідкісного бурбона і 51 080 доларів готівкою.

Також у сейфі лежала чорно-біла фотокартка загадкового чоловіка, на зворотній стороні якої було написано: "Алан, у мене є книга, яку ти маєш прочитати. Я підкреслив кілька ключових уривків. Твій друг Вінсент".

Читайте також: В Америці помер рідкісний білий алігатор Спот (фото)

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ця книга виявилася інструкцією для пошуку скарбу "Керівництво для розгублених" Шумахера. В ній подружжя знайшло ще кілька світлин, на одній з яких зображено дерево із трьома стовбурами, яке має бути десь в Аризоні.

Дівчина написала, що чекає, поки хтось упізнає незвичне дерево. "Якщо Алан і досі там, то це, врешті-решт, було призначено для нього. Але ми залишимо собі бурбон", - написала щаслива власниця сейфу.