Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив про намір боротися з нелегальними переселенцями. Уряд країни буде відправляти біженців туди, звідки вони приїхали.

На думку угорського прем'єра, багато хто з біженців приїхали до Європи не через небезпеку для їхнього життя, а в пошуках кращої та багатшої країни. Деякі переселенці їдуть з цілком безпечних територій. Саме тому угорці мають намір депортувати їх з країни.

"Вони хочуть жити по-німецьки, по-шведськи. В особистому плані я, звичайно, можу зрозуміти це. Але потрібно пам'ятати: основоположного права на краще життя не існує, є тільки основне право на безпеку і повагу людської гідності", - підкреслив Орбан.

Також Віктор Орбан виступив з критикою на адресу німецької влади. Він заявив, що рішення Німеччини пустити емігрантів до себе спричинило справжній бунт в Угорщині. Раніше уряд з проблемами, але все ж стримував переселенців. Зараз країна Орбана має цілу міграційну катастрофу.

Читайте також: Хакери "Ісламської держави" зламали пошту британських міністрів

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Прем'єр заявив, що буде обговорювати з європейськими політиками нову міграційну політику. Він має власне рішення цієї ситуації. Зокрема, виділяти кошти сусіднім країнам Сирії.