Ісламісти зламали електронну пошту кількох членів кабінету міністрів Британії.

Про це повідомляє видання Daily Telegraph, посилаючись на дані Центру урядового зв'язку Великобританії.

Під час розслідування спецслужбам вдалося з'ясувати, що екстремісти, пов'язані з "ІДІЛ", намагалися отримати дані міністра внутрішніх справ Британії Терези Мей.

Видання зазначає, що про цей інцидент стало відомо кілька місяців тому, але газета погодилась не публікувати цю інформацію, поки правоохоронці проводили розслідування.

Зазначається, що один з виконавців кібератаки Рейяд Хан був знищений під час авіаудару британських військово-повітряних сил у Сирії.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Іншого хакера, причетного до справи, Джунаїда Хуссейна з Бірмінгема знищили в результаті повітряної операції американських військ в кінці серпня цього року.

Читайте також: Америка звинувачує радикальних екстремістів у виготовленні хімзброї

Поки невідомо, яку саме інформацію хакерам вдалося викрасти. Проте наголошується, що загрози для національної безпеки немає.

Чиновникам також порадили посилити заходи комп'ютерної безпеки, зокрема, змінити паролі.

Нагадаємо, Лондон знищив бойовиків "Ісламської держави", які планували вбивство англійської королеви.