Голова міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров сьогодні заявив, що вибори у невизнаних "республіках" на сході України не порушують Мінських домовленостей. На думку чиновника, саме українська влада порушує угоди.

Лавров повідомив, що саме українська сторона мала бути ініціатором проведення виборів під спостереженням ОБСЄ на окупованих територіях ще у квітні місяці. Тоді, за словами Лаврова, саме бойовики почали відводити зброю.

"Мінські домовленості щодо виборів припускають узгодження їх модальностей між Києвом, Донецьком і Луганськом. Ніяких термінів там не існує", - заявив Лавров.

Читайте також: Резонансне вбивство в Росії: застрелена довірена особа Путіна

Також офіційний представник РФ висловив своє незадоволення щодо намірів України амністувати бойовиків лише після проведення виборів. Лавров назвав такі умови "серйозним збоченням всієї суті подій".

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще