Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн стурбований діями Російської Федерації з переміщення кордону вглиб Грузії. Про це він заявив сьогодні на брифінгу в Одесі, повідомляє УНІАН.

"Перш за все, турбує те, що росіяни кожного місяця все більше і більше просувають кордон вглиб грузинської суверенної території. І це є грубим порушенням суверенітету Грузії. Крім того, насторожують й інші події, що там відбуваються, у тому числі, переслідування засобів масової інформації", - сказав Маккейн.

Політик додав, що спілкується з урядом Грузії, оскільки "цей уряд обрано і схвалено народом, сподіваюся на зміну урядового курсу на краще".

Читайте також: Маккейн назвав Путіна "головорізом"

Нагадаємо, у 2008 році російські війська окупували Абхазію та Південну Осетію.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Зазначимо, республіканець Маккейн відомий своє критикою президента США Барака Обами за недостатню, з його точки зору, увагу до "українського питання". Зокрема, він закликав якнайшвидше надати Україні ракетні комплекси Javellin. Разом з тим він відхилив запрошення увійти до складу Дорадчої міжнародної ради реформ при президенті України.